Novi šampion turnira rekreativaca i niz aktivnosti: Grand Prix

Završen je julski turnir Grand Prix koji je osim novog šampiona doneo niz noviteta kada je reč o aktivnostima van terena. Zajednički, uz pomoć organizacije raznih takmičenja i igri, sakupili smo i prihod koji će biti usmeren u humanitarne svrhe.

Veliko finale u nedelju odigrali su Miljan Lakićević i Miloš Manojlović – po prvi put na našim turnirima Manojlović je zauzeo prvo mesto glavnog turnira. Na terenu pored igralo se finale utešnog turnira, ovog puta između Ivana Litere i Rostomyan Semyon-a. Po treći put u okviru naših turnira za rekreativce, Semyon je odneo prvo mesto. Trećeplasirani glavnog turnira su Stefanović Slavko i Subašić Vladimir, odnosno utešnog Babović Miodrag i Radaković Mladen.

Uprkos visokoj temperaturi naši učesnici su nam priredili uzbudljive mečeve. Ali ne samo po tome, julski Grand Prix pamtićemo po muzičkom takmičenju – Pab Kvizu 8×8, žurci otvaranja u bašti koja je okupila veliki broj starih i novih prijatelja kluba, zajedničkom navijanju tokom Wimbledon-a, ali i po prijateljima turnira koji su obezbedili dovoljno hrane, vode, pića i drugih uslova. Veliko hvala Fresh&clean max, Ventus Rosa, Pivokratija, Bad guys burgeri, vodi Gala.

Poslednjeg dana takmičili smo se u malom fudbalu, a ovaj produženi vikend završen je našom dobro poznato ceremonijom uručivanja nagrada.

Kao što verovatno znate, ovo nije poslednji Grand Prix turnir. Još uvek nas očekuje borba za prvih osam mesta – odnosno za najboljih osam rekreativaca iz zemlje koji će se takmičiti u finalnom kolu Grand Prix turnira – Final 8.

Grand Prix