Dobrodošli u Školu tenisa Đukić – mesto gde ključnu razliku pravi maksimalno personalizovan pristup svakom detetu!

Škola Đukić ponosno zasnovana na prestižnom International Tennis Federation 10s stay&play programu. Ono po čemu smo posebni je naša posvećenost povezivanju tenisa sa raznovrsnim sportskim i zabavnim aktivnostima, kampovima visokog intenziteta i stručnom timu licenciranih trenera.

Šta nas izdvaja?

Kompletan program zasnovan je na prestižnom International Tennis Federation 10s stay&play programu koji prati posvećenost povezivanja tenisa sa raznovrsnim sportskim i zabavnim aktivnostima, kampovima visokog intenziteta i stručnom timu licenciranih trenera. Sveukupno, čini da svi nađi teniseri razviju svoje motorne, kreativne i psihološke aktivnosti od starta.

Stay & Play program poznat je i po različitim vežbicama i potpunoj prilagodljivosti individualnim potrebama i predispocizijama. Naši polaznici podeljeni po nivoima i podnivoima, uzimajući u obzir uzrast i trenutne sposobnosti. Od crvenog nivoa (4-8 godina), narandžastog (8-10 godina), zelenog (9-10 godina) do standardnog žutog nivoa (10 i više godina), svaki nivo određuje zahtevnost vežbi i intenzitet treninga:

Crveni nivo (4-8 god) Sporije lopte, manji teren i kraći reketi omogućavaju igračima da igraju tenis od prvog časa. Deca će se zabavljati i igrati različite aktivnosti, koje su osmišljenje da razviju njihove motoričke veštine i neguju ljubav prema tenisu.

Narandžasti nivo (8-10 god) Inicijacija za tenisere koji su izašli iz “mini tenisa”. Naučiće da igraju preko prave mreže, na skraćenom terenu. Narandžaste loptice su brže od crvenih, tako da će igrači naučiti da se brže kreću po terenu, radiće na taktičkoj igri i unapređivanju tehnike.

Zeleni nivo (9-10 god) Deca su spremna da igraju preko celog terena, loptice su 25% sporije od standardnih, što igračima omogućava da se lakše pripreme za naredni nivo. U ovom programu deca uče napredniju tehniku, igru na poene i taktiku, i približavaju se takmičarskom tenisu.

Žuti nivo (10 +) Takmičarski ili rekreativni program. Deca koja žele da nastave put šampiona, prelaze u akademiju Đukić, gde će se tim stručnih trenera baviti njihovim daljim teniskim razvojem. Rekreativni tenis se i dalje odvija u grupama, gde deca nastavljaju svoje tenisko druženje.

Prilagodljivost je ključna!

U našem pristupu, svaki polaznik prolazi kroz probni čas kako bismo procenili njegove trenutne sposobnosti. Počinjemo sa baznim vežbama, upoznavanjem sa opremom i teniskim terenom. Sve to vodi ka osnovama tenisa, ali i izuzetno bitnom - upoznavanjem sa trenerom i izgradnju odnosa. Zahvaljujući prikupljenim informacijama, kreiramo personalizovam program prilagođen brzini usvajanja znanja svakog deteta.

Šta još čini našu školu posebnom?

Naš klub se sveukupno ističe po sjajnoj atmosferi, prelepim terenima i kompletnom ambijentu. Tim stručnjaka koji čine našu školu je posebno odabran, sa uspesima u specifičnim oblastima, a svi zajedno funkcionišemo kao jedinstven sistem. Ovaj timski rad iza terena direktno se odražava na napredak naših polaznika na terenu.

Upis novih članova je već počeo!

Ako želite da vaše dete zakorači u svet tenisa, pošaljite upit na broj ☏ +381 63 240 057 ili na mejl skolatenisa@tkdjukic.rs. Naša sedma generacija školice je spremna, i moto ove godine je - zakorači u svet tenisa!