Dobrodošli u Tenisku Akademiju "Đukić," mesto gde snaga tima čini napredak pojedinca!

Nema važnijeg koraka u razvoju igrača nego pravilno stručno usmeravanje.

Bez obzira na nivo vaših ambicija, naša akademija će vam pomoći da dosegnete svoj maksimum, ali i mnogo više od toga. Sa snažnim naglaskom na individualnom pristupu, fleksibilnim opcijama za treniranje i timom koji godinama pravi razliku – zajedničkim snagama oblikujemo buduće šampione.

Personalizacija i unikatnost – ključne reči koje oslikavaju rad akademije Đukić. Kroz vašu tenisku, ali i ličnu transformaciju, vodiće vas tim koji je do sada učestvovao u razvoju onih koji pomeraju granice svetskog tenisa: Kecmanovića, Ćaćić, Marko Topo, Džumhur,

U zavisnosti od vaših želja i realnih potreba, na raspolaganju će vam biti intenzivan rad na tehnici kroz individualne treninge, razvoj igre i slušanje igrača prekoputa vas kroz poluindividualne treninge, konstantan razvoj taktike i jedinstvenog stila, a sve zajedno – testiranje kroz grupne treninge sa igračima sličnog nivoa.

Uz teniski program, nezaobilazna i podjednako važna jeste fitnes komponenta – programi za fizičku pripremu integrišu se sa teniskim kako bismo osigurali da budete u vrhunskoj fizičkoj formi.

Dođite na mesto gde važan deo vaše teniske priče postaje naša odgovornost – klub u kojem individualni nastup čini rezultat zajedničke borbe.

 

Uzrasne kategorije:

• 10 do 12 godina
• 12 do 14 godina
• 14-16 godina
• 16-18 godina
• Seniori

Plan i program za svakog pojedinca određuje se u skladu sa fizičkom kondicijom, zrelošću i potrebama u ishrani.

Za vise informacija o High-Performance programu mozete skinuti brosuru