REČ OSNIVAČA

"Teniski klub sam osnovao iz ljubavi prema sportu, a posebno prema tenisu i iz ljubavi prema sinu Petru koji je tada počinjao tenisku karijeru."

"U klubu smo otvorili mogućnost treninga deci i rekreativnog tenisa sa prijateljima. Tako smo stvorili ambijent i prijatnu atmosferu, sa osećanjem pripadnosti i to smo zadržali kao najveću vrednost jednog sportskog kluba."

Radoje

INFRASTRUKTURA

3 otvorena dubl terena na šljaci
2 zatvorena single terena u teniskoj hali
1 dubl zatvoreni teren u teniskoj hali
Grejanje hale sa terenima tokom zime
20+ parking mesta
Muška i ženska svlačionica
Prostor za fizikalnu i fizioterapiju
Teren za basket
Kafić i players room
Mojko TK DJUKIC
Tennis Ball

Aktivni cele godine

Tennis Ball

#2 po broju igrača

Tennis Ball

Organizator zvaničnih turnira

Tennis Ball

Pet Friendly

"REČ DIREKTORA"

"Kada je TK Đukić osnovan, bio sam junior-igrač. Moj otac Radoje Đukić, osnivač ovog kluba, imao je jasnu viziju kako bi jedan teniski klub trebalo da funkcioniše. Uz odrastanje u ovom klubu kao igrač, a kasnije trener nastavio sam da ideju sprovodim u delo."

Petar Djukic

"Ono što smatram našim najvećim uspehom je što smo uspeli da spojimo tri veoma različite stvari u jednu kompaktnu celinu. Školu tenisa, rekreativni i profesionalni tenis. Profesionalni tenis je, naravno, u prvom planu, jer smo pre svega takmičarski klub i učestvujemo na svim ekipnim prvenstvima, ali rekreativci i školica, za koje su rezervisani večernji časovi i vikendi, takođe zauzimaju posebno mesto u našem klubu, jer su porodična atmosfera i prijateljtsvo neke od osnovnih vrednosti na kojima je T.K. Đukić počiva od samog osnivanja i planiramo da to tako ostane."

ISTORIJAT KLUBA

Teniski klub "Đukić" osnovan je 1996. godine u Beogradu. Kroz 20 godina postojanja, klub je do sada sa velikim uspehom iznedrio mnoštvo domaćih igrača i igračica, od kojih je većina postigla zapažene juniorske i seniorske uspehe u svetu tenisa poput Miomira Kecmanovića, Filipa Krajinovića, Dušana Lajovića i drugih.

Rekreativci

Naš klub odlikuje ozbiljnost, profesionalizam i velika posvećenost prema tenisu. Programi škole tenisa i akademije svakom članu nude maksimalnu pažnju i fokusiraju se na kvalitet razvoja ličnih planova. Glavni ciljevi kluba su razvoj i očuvanje sportskog duha, uz akcenat na stvaranju igrača koji će postati kompletni u mentalnom, fizičkom, taktičkom i tehničkom smislu.

Klub nudi program koji je prilagođen svim uzrastima, kao i svim nivoima teniskog usavršavanja. U okviru kluba radi akademija koja nudi programe namenjene profesionalnom razvoju tenisera i teniserki, kao i škola tenisa koja je namenjena rekreativcima svih uzrasta. Članovima kluba pruža se mogućnost da rade sa najiskusnijim teniskim trenerima u Srbiji. U okviru škole tenisa i teniske akademije zaposleno je 10 trenera sa položenim ispitom i teniskom licencom.

PRIJATELJI O NAMA