Rekreativci

TK Đukić nije samo mesto gde stvaramo šampione, već mesto na kojem gradimo zajednicu onih koji dele ljubav prema istoj igri.

Rekreativni tenis u našem klubu jeste zabava, ali i mnogo više od toga. Takmičarski adrenalin i atmosfera slična ATP i ITP turnirima jeste ono što karakteriše posebne događaje koje organizujemo, a kojima prethodi konstantan rad sa našim rekreativcima – u obliku poluindividualnih, individualnih ili grupnih treninga.

Ovde ne postoji odrednica „previše iskustva“ niti „nedovoljno iskustva“ – rekreativac je osoba koja voli sport, a rekreativac teniskog kluba Đukić je uz to i osoba koja želi da doživi i neguje tenisku igru prvenstveno kroz zabavu, timsku atmosferu, i koja želi da postane važan deo naše priče.

Grand Prix

Turnir koji podiže nivo rekreativnog tenisa na profesionalni

Grand Prix Teniski predstavlja više od običnog teniskog takmičenja. On je prilika kada rekreativci postaju deo sveta profesionalnog tenisa zahvaljujući sudijama u stolicama, skupljačima loptica, svečanoj dodeli nagrada, ali i mnogim drugim aktivnostima van terena: kvizovi, muzičke večeri, turnir malog fudbala, stoni tenis... Festivalska atmosfera podiže nivo rekreativnog takmičenja na jedinstveni teniski event promovišući ne samo igru, dobru energiju, već i humanost – zajedničkim snagama deo sredstava odvajamo za porodice i pojedince kojima je pomoć potrebna.

Svaki učesnik ima zagarantovana 2 meča, ručak, majice i različita iznenađenja, dok najbolji igrači svakog turnira osvajaju vredne nagrade, boreći se za status 8 najboljih rekreativaca Srbije u finalnom turniru - MASTER 8.

TK Đukić Liga Prijateljstva

Gde rekreativci postaju šampioni

Liga prijateljstva donosi novu dimenziju rekreativnog tenisa, spajajući igrače u prijateljskoj, ali i takmičarskoj atmosferi. Sa ograničenim brojem članova, Liga Prijateljstva pruža ekskluzivnu priliku rekreativcima iz kluba da se takmiče tokom zimskog i letnjeg perioda, pružajući tenisko uzbuđenje tokom cele godine – u kontinutitetu. Ovaj dinamičan format spaja šesnaest igrača koji su podeljeni u 2 grupe u osnovnom delu takmičenja. Nakon toga, sledi playoff, gde najbolji igrači iz svake grupe ulaze u borbu za titulu. Svaki igrač se suočava sa najmanje 17 mečeva na putu ka vrhu tabele. Javite se da zajedničkim nastupima napravimo jedinstven tim!

Igrače, rezultate i tabelu rekreativaca možete pratiti OVDE

TK Đukić Liga gradova

Gde tenis Postaje avantura

Liga gradova je jedinstvena prilika da se suočite sa klubovima iz svih krajeva Srbije i proširite mrežu onih koje spaja strast prema istoj igri. Naš klub je ponosni deo lige gradova decenijama unazad, a ono što nas motiviše da svake godine budemo u ovom uzbudljivom procesu jesu jedinstvene priče sa kojima napuštamo niz mečeva – tako smo 2022. godine od autsajdera postali pobednici - „Prošli smo kroz razne faze i kao otpisana ekipa koja je jedva prošla grupnu fazu osvojili smo najlepši pehar za klub“. Zbog utisaka, uzbudljivih priča i lekcija, ostajemo i u narednim godinama deo ove inicijative. Ako želiš da postaneš deo reprezentacije kluba, svrstaš se u tim najboljih rekreativaca TK Đukić i dođeš do supernaprednog rekreativnog nivoa, onda je ova aktivnost za tebe!

Tabela Zimske Cene

Hala 1 i 3 teren Cena po satu do 16h Cena po satu posle 16h
2700 RSD 3100 RSD

Hala 2 teren Cena po satu do 16h Cena po satu posle 16h
3000 RSD 3400 RSD

Treninzi sa trenerom
Individualni treninzi 40e
Poluindividualni treninzi 50e (25 po igraču)


Tabela Letnje Cene

Teren Cena po satu do 18h Cena po satu posle 18h
1000 RSD 1700 RSD

Treninzi sa trenerom
Individualni treninzi 30e
Poluindividualni treninzi 40e (20 po igraču)