TK Đukić Rekreacija

Prebaci lopticu u polje, druženja kroz tenis

Rekreativac može biti svako, potpuni početnik, kao i neko sa velikim teniskim iskustvom. Za partiju tenisa na TK Đukić, nije vam potrebna čak ni oprema za tenis, jer svi naši rekreativci dobijaju rekete i loptice na korišćenje potpuno besplatno. Sve što se očekuje od naših rekreativaca je da budu dobrog raspoloženja a za tenisku edukaciju kroz zabavu ćemo se pobrinuti mi. Našim rekreativcima nudimo program koji se sastoji od sledećih opcija: Iznajmljivanja terena

Vrsta terena Cena po satu do 18h Cena po satu posle 18h
Sljaka 800 RSD 1500 RSD

Cena po satu do 18h Cena po satu posle 18h
1h Termin & 1h Trening sa trenerom 3000rsd 3500rsd

Cena po satu Individualni Cena po satu Grupa
1h fitness trening 2000rsd 2000rsd

Cena 30min Cena 1h
1h Masaža 2500rsd 3500rsd

TK Đukić Liga Rekreativaca –


16 Igrača podeljeno u 2 grupe

Playoff

17+ mečeva po igraču

Klubska druženja

25,000rsd.

TK Đukić Liga gradova


Mečevi protiv klubova širom Srbije,

Mečevi protiv najboljih rekreativaca Srbije

Nezaboravna klubska druženja i putovanja

Koliko kod da smo profesionalni, posvećeni uspehu svakog od naših igrača, analitični da bi svako od njih maksimalno iskoristio svoje potencijale, ne dozvoljavamo sebi da zaboravimo šta je ono što nas je sve dovelo do ovog nivoa. Ljubav prema tenisu kao igri. Zbog toga, posebnu pažnju posvećujemo našim rekreativcima.

Rekreativac može biti bilo ko, potpuni početnik, kao i neko sa teniskim znanjem. Nije vam potrebna čak ni oprema za tenis, jer svi naši rekreativci dobijaju rekete i loptice na korišćenje potpuno besplatno. Jedino što je potrebno je da donesete dobro raspoloženje i da ste spremni za tenisku edukaciju kroz zabavu. Ipak, svesni smo, iz iskustva, da rekreativni tenis nekada može nositi takmičarski naboj ravan onome na Grend Slemovima. Zato, spremili smo neke posebne događaje za naše rekreativce.

Rekreativci
Rekreativci

Liga rekreativaca

Liga rekreativno-takmičarskog karaktera u kojoj mogu da učestvuju rekreativci iz kluba. Broj članova je, zbog samog formata lige, ograničen. Liga traje pet meseci u zimskom i pet meseci u letnjem periodu.

Igrače, rezultate i tabelu rekreativaca možete pratiti OVDE

Rekreativci turnir

Klupski rekreativni turnir

Turnir koji se organizuje dva puta godišnje i na kome učestvuju svi rekreativci iz kluba. Simbolično obeležava početak i kraj letnje sezone. Ponosni smo što je turnir nešto čime obeležavamo prijateljstva koja smo stekli kroz igranje u našem u klubu, ali i na dodelu nagrada koja sleduje nakon završetka turnira i koktel parti na kome svi uživamo uveče.