Subašić Vladimir ponovo osvaja titulu najboljeg i to u finalu sa Grand Prix debitantom Nestorović Ognjenom

U vikendu za nama, teniski klub Đukić ponovo je bio u znaku jedinstvenog tennis event-a, uživali smo u sjajnim mečevima rekreativaca iz čitave zemlje. Osim igre na terenu, imali smo priliku da uživamo i u mnogim drugim aktivnostima koje svaki put podignu turnir na viši nivo – svirka uživo, Pub kviz 8×8 i svečana dodela, bile su samo neke od njih.

Uporedo, neizvesnost na terenu trajala je do samog kraja. Sjajna borba naših finalista predstavljala je krunu i podsetila nas zašto baš Grand Prix važi za jedan od najjačih turnira.

Subašić Vladimir ponovo je odneo titulu najboljeg, ali sa protivnikom koji je debitovao na martovskom turniru – čestitamo Nestorović Ognjenu na zasluženom drugom mestu. Iza njih, našli su se Đorđević Stojan i Manojlović Miloš koji su takođe pokazali fenomenalnu igru osvojiviši treću poziciju.

Utešni turnir bio je uzbudljiv kao i glavni. Sada već višestruki pobednik utešnog turnira, Rostomyan Semjon, igrao je finale sa Krstajić Milošem. Na trećem mestu našli su se Kovačević Esko i Jovanović Dušan.

Ovaj teniski spektakl svakako ne bi bio moguć bez naše podrške. Veliko hvala Aqua Gala, Fresh&cleen max, Restoranu 369, Sushiritu, Ventusu Rosi, Gordoj rakiji i Max Betu.

Čestitamo svim učesnicima na izvanrednoj borbi, sportskom duhu i uživanju u igri. Neka ovaj vikend bude inspiracija za sve naredne turnire.

Grand Prix
Grand Prix