Aqua Gala Open, jedan od prestižnih Tennis Europe turnira, ponovo će se održati pod zastavom Teniskog kluba Đukić. I ove godine, učestvovaćemo u nadmetanju, ali najpre u sjajnoj igri mladih teniskih talenata u kategoriji U14, tokom turnira druge kategorije. Spremite se za narednu nedelju jer ćemo od 15. do 21. aprila dobiti šampione 2024.

Tennis Europe, vodeća organizacija za razvoj mladih igrača, prepoznala je ponovo važnost turnira poput Aqua Gala Open koji će pomoći budućim šampionima da ispitaju svoje granice. Da je organizacija turnira jedna od oblasti u kojoj je teniski klub Đukić najsnažniji, govori i zanimljiva činjenica koju je ispričao direktor kluba Petar Đukić.

Aqua Gala Open
Aqua Gala Open

Naša kompletna organizacija i odnos prema igračima je ono što nam je najvažnije. Podsetiću da imamo i akreditacije, nagradu za najbrži servis, besplatno isprobavanje reketa sponzora… U prilog tome govori i jedna zanimljivost. Jedan od glavnih kriterijuma Teniskog saveza Srbije za to da li će biti podržan od strane njih, ali i Tennis Europe, jeste broj teniskih terena. Iako taj kriterijum ne ispunjavamo, uspeli smo da ga nadomestimo na drugi način – na osnovu svih ranijih organizacija događaja. U smislu, vrhunski uslovi – odnos prema igračima koji je za nas prioritet, rezultirao je jednoglasnim recenzijama. Pohvale koje dobijamo, a koje su retkost posebno za juniorske turnire, naša je glavna prednost“, rekao je Petar.

Aqua Gala Open
Aqua Gala Open

Uz podršku Aqua Gala, ugostićemo mlade talente iz čitavog sveta. Tim povodom, pozivamo sve zainteresovane, buduće igrače, nekadašnje igrače, ljubitelje tenisa, kolege da dođu i uživaju zajedno sa nama u nedelji za koju se posebno pripremamo od kada imamo zadovoljstvo da organizujemo ovako važan događaj.