Aqua Gala 2024

O turniru

Aqua Gala Open: Tennis Europe U14 Turnir

Jedan od najprestižnijih turnira pod pokriviteljstvom Tennis Europe, održan je od 15. do 21. aprila 2024. godine. Kao i prethodnih godina, ovaj događaj okupio je izvanredne mlade teniske u kategoriji do 14 godina, pružajući im platformu da pokažu svoje veštine i takmiče se na visokom nivou.

Pobednici AQUA GALA CUP 2024

ENA ILIĆ

LUCA ALEZANDRU MILOS

Rang lista

Girls SINGLE:

I PLACE

Ena Ilić

II PLACE

Marija Đukić

III PLACE

Lana Agbaba

Iva Ivanković

Girls DOUBLE:

I PLACE:

Marija DJUKIC & Ena Ilic

II PLACE:

Nina TEPIC & Gala Tesic

Boys:

I PLACE

Luca Alexandru Milos

II PACE:

Pavle Stojiljković

III PLACE

Georgi GEORGIEV

Mario VUKOVIC

Boys DOUBLES:

I PLACE:

Georgi GEORGIEV & Vladimir Tzonkov

II PLACE:

Tsikhan KORAN & Luka Kostic

O Aqua Gala Open Turniru

Aqua Gala Open je turnir druge kategorije Tennis Europe, poznat je po organizaciji i odnosu prema igračima. Zato ovo nije samo jedan u nizu turnira već značajan korak u razvoju mladih teniskih igrača. Uz podršku Tennis Europe, ovaj događaj pruža ključnu priliku budućim šampionima da testiraju svoje granice i steknu dragoceno iskustvo. Naša posvećenost stvaranju najboljih uslova za igrače ogleda se u svakom aspektu turnira.

Kome je Aqua Gala Open namenjen?

Aqua Gala Open je otvoren za mlade teniske talente u kategoriji do 14 godina iz celog sveta. Ovo je prilika za mlade igrače da na međunarodnoj sceni, steknu iskustvo i unaprede svoju igru.

Sponzori i Podrška

Aqua Gala, naš glavni sponzor, bio je ključan u pomaganju da obezbedimo vrhunske uslove i usluge. Takođe nudimo razne pogodnosti za igrače, kao što su besplatno isprobavanje reketa sponzora, takmičenje u brzom servisu sa nagradama i mnogo više.

Za više informacija o narednom turniru, rasporedima i detaljima pratite društvene mreže i sajt TK Đukić.