Svega nekoliko dana nas deli od vikenda za koji se pripremamo od januara. U susret Državnom prvenstvu Srbije koje se u Teniskom klubu Đukić održava po drugi put*, Petar Đukić objašnjava kakav značaj ovaj turnir ima za takmičare:

“ Državno prvenstvo je jedan od najznačajnnijih turnira u godini (za juniore). Ove godine se po prvi put održava u našoj hali na brzoj podlozi. Ovakav turnir je dobra prilika za igrače i igračice iz našeg kluba jer će igrati tamo gde provode i po nekoliko sati dnevno -“ NA SVOM TERENU“!
Na turniru će biti i par novina u odnosu na ostala prvenstva. Pored poklona naših sponzora, u finalu ćemo imati i skupljače loptica, a biće organizovan i prenos finala na našem Youtube kanalu. Ovaj turnir je od velikog značaja za takmičare, najviše zbog toga što osvajač, odnosno osvajačica direktno ulazi u reprezentaciju bez obzira na ostale rezultate u godini!!! Očekujem pun žreb turnira ( 128 ukupno ) i dobre mečeve! Vidimo se!

Igrači iz Teniskog kluba Đukć koji će učestvovati na Državnom prvenstvu Srbije do 16 godina su: Anđelija Marković, Šarčev Mia, Iva Janketić, Aleksa Milošević, Luka Arsić, Luka Milovanović, Novak Milošević i Marko Nikolić.

Srećno!

*Prvo Državno prvenstvo Srbije u našem klubu organizovano je pre više od 15 godina, i to za momke i devojke do 18 godina.