Završen je prvi Soccerbet Grand Prix – turnir rekreativaca

Nakon skoro godinu dana od pokretanja Soccerbet Grand prix-a, jedinstvenog turnira za rekreativce, dobili smo osam najboljih igrača iz čitave zemlje.

I mesto: Goran Vukojičić
II mesto: Ivan Milošević
III mesto: Vladimir Subašić

IV mesto: Igor Mitić
V mesto: Miloš Djukelić
VI mesto: Dajana Savović
VII mesto: Nenad Karajlović
VIII mesto: Stojan Djordjević

Soccerbet Grand Prix
Soccerbet Grand Prix

“ Uzevši u obzir da je tenis jedan od najpopularnijih sportova među ljudima koji se sportom bave rekrativno došli smo na ideju da je u našem gradu, našoj zemlji, potreban jedan turnir koji će svojim kvalitetom, odličnom organizacijom i zalaganjem svih nas koji smo organizaciona i logistička podrška GrandPrix-a pružiti svim rekreativcima osećaj profesionalizma i dati im pravi takmičarski karakter. Sa druge strane rekreativci će van terena dobiti sve oblike zabave koji su potrebni da ovo postane jednog dana tradicionalni turnir na kom se okupljaju rekreativci iz čitave zemlje i regiona. Velika je čast voditi ovaj tim i predstavljati Teniski klub Đukić!

Soccerbet Grand Prix
Soccerbet Grand Prix

Ovom izjavom je sve i počelo. U prethodnom periodu imali smo priliku da gledamo četiri turnira, proživimo sva godišnja doba, ugostimo veliki broj rekreativaca i ono najbitnije, svaki put pomognemo nekome materijalno s obzirom na to da su turniri bili humanitarnog karaktera.

Prvenstveno bih hteo da se zahvalim organizatorima turnira. Stvarno iz turnira u turnir osećamo se kao da igramo Grand Slam, hvala sponzorima turnira, sudiji i hvala navijačima kao i igračima! Siguran sam da se vidimo i naredne godine„, rekao je Goran Vukojičić naš pobednik, prenevši prve utiske nakon pobede.

Soccerbet Grand Prix
Soccerbet Grand Prix

I zaista, naši prijatelji kroz čitav ovaj ciklus, pomogli su nam da opravdamo visoka očekivanja. Veliko hvala:

Čitav organizacioni tim teniskog kluba Đukić zahvaljuje se svakom učesniku koji je bio deo jedinstvenog turnira. Čestitamo na svakom setu, svakom rezultatu, svakom izlasku na teren jer ste nas učinili ponosnim i pomogli da pošaljemo dve važne poruke – rekreacija je izuzetno važna, a humanost još važnija„, poručuju iz organizacionog tima.

Soccerbet Grand Prix
Soccerbet Grand Prix