Kraj oktobra, obeležen je početkom turnira u organizaciji škole tenisa Đukić. Tako smo tokom vikenda, 22. i 23. oktobra, imali priliku da gledamo sjajne mečeve žutog i zelenog nivoa.

Žuti nivo završen je glavnim turnirom u kojem je pobedu odneo Dušan Zlokolica, dok je drugo mesto zauzela Gala Nikezić. Utešni je obeležila igra Filipa Zafirovića i Petra Petrovića u kojem je Filip odneo prvo mesto.

Škola tenisa ĐUKIĆ
Škola tenisa ĐUKIĆ

Iznenadjena sam odzivom dece, ne samo iz našeg, već i iz drugih klubova širom Srbije. Što se tiče organizacije, potrudila sam se da deca imaju prijatan doček – dobra atmosfera je primarna. Posebno zbog činjenice da je ovo ipak prijateljski turnir. Svako dete je dobilo medalju za učešće, kao i poklone za upis, dok su pobednici imali, rekla bih, vrlo značajne nagrade, ispričala nam je Bojana u ime naše školice.

Naredni dan, u nedelju, gledali smo još mečeva, u okviru turnira zelenog nivoa.

Roko Džinović odneo je pobedu u finalu glavnog turnira sa Strahinjom Lazarevićem, dok je Stefan Dramićanin osvojio prvo mesto u utešnom, igrajući sa Jovanom Vučelićem.

Ogromno je zadovoljstvo kada me deca pitaju kada je sledeći turnir, tako da osim turnira koji su u već najavi narednog vikenda, 29. i 30. oktobra, pripremam novogodišnje turnire. Sigurna sam da će doneti još više sjajnih mečeva”, završila je Bojana.

Tim povodom, pozivamo vas da nam se pridružite 29. i 30. oktobra kada nas očekuje turnir narandžastog nivoa (9-10 godina), a sutradan, u nedelju, turnir crvenog nivoa (6-8 godina).

Na sve aktivnosti škole tenisa Đukić možete se prijaviti putem telefona: +381 63 240 057