Kakva nedelja! Kako su se smenjivala sva godišnja doba tokom turnira, tako su se menjale i boje naših lica. 😀 Na svu sreću, Sunce je ipak ispratilo Tempo Company Open 2021.

Već treću godinu za redom u našem klubu uspešno je održan U14 Tennis Europe tunir, 3. kategorije, koji tradicionalno nazivamo Tempo Company Open po našem glavnom sponzoru. Ove godine turnir je počeo 17. a završio se 24. aprila, i to tako što su 17. i 18. april bili rezervisani za kvalifikacije, dok je glavni turnir počeo u ponedeljak 19. aprila.

Turnir je organizovan pod pokroviteljstvom Tennis Europe, Teniskog saveza Srbije i Teniskog saveza Beograda.

Na turniru su učestvovali najbolji srpski teniseri, gosti iz regiona i evropskih zemalja a imali smo i dva takmičara iz Kazahstana.

Novak Milošević i Luka Arsić su teniseri iz našeg kluba koji su učestvovali na turniru.

Teniser Nikola Đošić (Švajcarska) i Zara Darken (Kazahstan) pobednici su ETA U14 turnira Tempo Company Open 2021 u singlu. Darken je u finalu porazila Petru Konjikušić (Srbija) rezultatom 6-2, 6-3, a Đošić francuza Romana Andresa rezultatom 6-4, 7-5.

Zara Darken i Nastasija Nestorović (Nemačka) osvojile su titulu u dublu, porazivši slovački par Kastakova/Krockova rezultatom 6-3 6-3.

Kod dečaka pobedu su odneli Nikola Đošić i Aleksa Oparnica, porazivši francusko-nemački par Andres/Pade 7-5 6-3.

Generalni sponzor turnira je Tempo Company, a ostali sponzori su: Inverno Caldo, Toyota, Aqua Gala, Kvalitet Gradnja, Frikom, TopTenis.rs, Family Vit, Omnia Natura, Head, Stefan fast food i Legacy Hazit.

Ceremoniju dodele nagrada vodio je sportski novinar RTS-a Stefan Bendić, a nagrade su dodeljivali Mirjana Stevanović, direktorka Tempo Company d.o.o. i trener kluba Nemanja Kontić.

Hvala svima koji su doprineli dobroj organizaciji i atmosferi ovogodišnjeg Tempo Company Open turnira.

Finale singla Tempo Company Open 2021 turnira možete odgledati na našem YouTube kanalu.