Teniski klub Đukić vas poziva na vikend posvećen tenisu, druženju i sportskom duhu

Uzbudljivi teniski vikend očekuje nas na adresi teniskog kluba Đukić gde će se održati prijateljski turniri namenjeni mlađim igračima bez takmičarskog iskustva.

Turniri teniskog kluba Đukić

Turniri će se održati u subotu, 3. februara, za narandžasti nivo (8-11 godina) od 11 h do 17 h, dok će nedelja, 4. februar, biti rezervisana za zeleni i žuti nivo (9-12 godina i 10-15 godina) od 10 h do 15 h.

Ovi turniri su posebno prilagođeni deci koja pohađaju školu tenisa i nemaju prethodnog takmičarskog iskustva. Cilj je pružiti deci priliku da se takmiče, bez obzira na njihov nivo iskustva, ali i podstaći one koji žele da razvijaju ambicije za buduće takmičenje„, objašnjava naša Bojana, koordinatorka škole tenisa Đukić.

Prijateljski karakter takmičenja naglašava se i kroz jednostavan proces prijave – javite se direktno organizatorki turnira putem broja telefona: 063 240 057. Prijave su otvorene do četvrtka 1. februara.

Kotizacija za učešće iznosi 2.000 dinara po učesniku, a svaki od njih na kraju takmičenja biće nagrađen medaljom kao priznanje za učešće. Najuspešnij dobiće i pehar kao dodatnu motivaciju za nastavak teniske karijere.

Pravila igre ostaju ista kao i do sada, deca će igrati u grupama sa 3 ili 4 meča. Oni sa boljim plasmanom idu u glavni turnir, dok će se oni sa slabijim plasmanom takmičiti u utešnom delu turnira. Ovde će se nastaviti sa klasičnim žrebom, igrajući do ispadanja.

Tokom trajanja turnira, u subotu od 11 do 17 časova i nedelju od 10 h do 15 h, planiramo celodnevnu zabavu i druženje kako bismo kroz takvu atmosferu i odgovorili na sam naziv turnira – prijateljski!