Dolaskom leta zvanično proglašavamo i početak novih aktivnosti u našem klubu. Ovo leto će biti drugačije! Od poznatih aktivnosti tu je kamp na Zlatiboru za najmalđe koji tradicionalno vode Bojana i Danijela. Mesta za julski termin (15 – 22 jul) su popunjena, dok druga grupa (16 – 23 avgust) još uvek prima zainteresovane. Za više detalja možete pisati Danijeli na +381 63/241059 (Viber, WhatsApp).

A koje nam to novine ovo leto donosi? Renoviranjem bašte i ublažavanjem mera koje se odnose na rad kafića tokom pandemije, vikendom organizujemo svirke uživo sa početkom od 20h. Broj mesta je ograničen i ako želite da đuskate sa nama pod zvedama, rezervišite mesto za svoje društvo tako što ćete kontaktirati našeg menadžera Lazu na +381 60/6630444 (Viber, WhatsApp).

Takođe, ovog leta bašta kluba može biti i vaša rođendaonica! Nudimo kompletnu organizaciju rođendana prema vašim željama: dekoracija, ketering, torta, fotograf…Rođendan je moguće organizovati u terminu od 18 – 21h (subota ili nedelja), a malim gostima obezbeđena je zabava u vidu teniskih igara, malog fudbala, tramboline i igre sa trenerima – animatorima. Polaznicima školice tenisa obezbeđen je popust od 10%. Za sve detalje povodom rođendana dogovarate se sa Bojanom, trenerom školice tenisa, putem telefona +381 63/240 057 (Viber).

Zbog velikog interesovanja rekreativaca, ovog leta samo za njih organizujemo specijalni turnir 10 – 11 jula sa početkom od 10h. Važno je da napomenemo da su prijave otvorene i za devojke koje duže vreme igraju tenis rekreativno. Turnir nije namenjen početnicima, ali dobrodošli su svi sa zdravim takmičarskim duhom. Igra se i singl i dubl, a ako želite da se prijavite, pišite našem treneru Marku na +381 64/9952558 (Viber).

Avgust je rezervisan za Igre bez granica namenjene našim malim teniserima, a koje će osmisliti naši kondicioni treneri Ljuba i Srđan. Ideja je da se mališani zabave kroz igru, razne zavrzlame i prepreke koje neće toliko biti vezane za sam tenis. Više detalja o samom događaju objavićemo pravovremeno objaviti, kako na sajtu tako i na našim društvenim mrežama.

I ne možemo da kažemo da bi to bilo to! Ovog leta smo posebno raspoloženi za nove aktivnosti i pitanje gde će nas nalet entuzijazma i visoke temperature odvesti! 😀

Vidimo se u klubu na nekom od naših događaja!