Za teniski klub Đukić, leto označava i početak naših dobro poznatih aktivnosti

Od danas i zvanično, počinje leto!

Sigurno jedna od najvažnijih aktivnosti jeste to što je na raspolaganju svih 6 terena na kojima možete zakazati svoj termin za igru u bilo kom trenutku – tokom čitavog dana u nedelji, kao i vikendima, pozivom na broj: +381 63 8999731

Osim dnevnih termina, moguće je organizovati i kamp – vođen od strane naših trenera ili od strane trenera sa kojim već radite.

LETO U TK DJUKIĆ
LETO U TK DJUKIĆ

Od zakazanih aktivnosti, prvo što nas očekuje je naš tradicionalni kamp na Zlatiboru u organizaciji škole tenisa koji će se održati u dva termina – u periodu od 16 – 23. jul ili od 15 – 22. avgusta. Za više detalja, kao i za samu prijavu, možete pisati našoj Danijeli na +381 63/241059.

ZLATIBOR KAMP
ZLATIBOR KAMP

I ovog leta bašta kluba može biti mesto obeležavanja dečijih rođendana – u ponudi je kompletna organizacija : dekoracija, ketering, torta, fotograf, u skladu sa Vašim željama. Našim najmlađim gostima obezbeđena je zabava u vidu teniskih igara, malog fudbala, tramboline, igre sa trenerima – animatorima. Kao i ranije, polaznici naše školice tenisa imaju popust od 10%, a za sve što Vas dodatno interesuje, saznajte od naše Bojane putem broja telefona +381 63/240 057.

Tokom čitavog leta, otvoren je i naš kafić gde tokom dana, osim u pauzama između treninga, možete biti i u ulozi publike s obzirom na to da je ovaj period ubedljivo najdinamičniji. Takođe, večeri su kao i uvek rezervisane za kvalitetno druženje.

Vidimo se u klubu – sa ili bez povoda, čekamo Vas.