Ovu sezonu otvorili smo takmičenjem rekreativaca 15, 16. i 17. septembra, ali ne samo u tenisu, već i u malom fudbalu koji je okupio 8 ekipa. Poslednji odigrani teniski mečevi doneli su nova imena u polufinalu i finalu, i po prvi put odbranjenu titulu – Miloš Manojlović osvojio je I mesto glavnog turnira.

Vladimir Subašić igrao je u finalu glavnog turnira, dok su III mesto podelili Ljubomir Ristić i Igor Mitić. Utešni turnir doneo nam je još jednog pobednika – Nemanja Pisarević (I mesto) igrao je finale sa Slavkom Stefanovićem (II mesto). Esko Kovačević i Marko Davidović podelili su III mesto utešnog turnira.

Osim tenisa i malog fudbala podržanog od strane Maxbet-a, tokom tri dana zaigrali smo i Pab kviz 8×8 sa temom devedesetih, nakon čega je usledila žurka 90tih koja nas je vratila nekoliko decenija zahvaljujući prijateljima koji su svojim outfit-ima maksimalno ispoštovali temu.

Deo Grand Prix tennis event-a bile su i karaoke, žurka otvaranja i na kraju – svečana dodela nagrada. Ovaj put, nagrađivanju najboljih pridružilo se i Lenovo zahvaljujući kom su naši takmičari dobili kao I mesto laptop, II mesto tablet i kao III mesto Gaming slušalice i tastaturu Lenovo k500.

Tokom sva tri dana visok nivo organizacije održali smo uz prijatelje turnira: Gala voda, Bad Guys burgeri, Pivokratija, Gorda rakija, Fresh & clean max, Ventus rosa, Lenovo, Bergamo 5 studio.

Nakon serije turnira, očekuje nas finalni – masters 8 kada ćemo dobiti imena 8 najboljih igrača – rekreativaca naše zemlje.

Grand Prix