Teniski klub Đukić nakon Dvoranskih prvenstava Srbije 2023. u konkurencijama do 12 i 16 godina, ugostio je i takmičare do 14 čime su završena Dvoranska prvenstva naše zemlje u ovoj takmičarskoj godini. 

U borbi za tron Popovićeva je savladala Helenu Korać 3:6, 6:1, 6:0. U polufinalu Andrea je bila bolja od Nađe Mladenović 6:1, 7:6(5), dok je Helena pobedila Anastasiju Čolović 4:6, 6:4, 6:4. 

Kod dečaka do naslova šampiona Luka Ćeramilac je stigao pobedom nad Reljom Todorovićem 3:6, 7:5, 7:5. U polufinalu Luki je meč bez borbe predao Mihailo Topić, dok je Relja savladao Vuka Crnčevića Pantića 5:7, 6:3, 7:5. 

„Bila nam je čast da organzujemo Dvoransko Prvenstvo do 14 godina. Zahvalio bih se TSS na poverenju, nadam se da smo ukazano poverenje iskoristili maksimalno. Iskoristio bih priliku da se zahvalim i čestitam svim učesnicima kao i njihovim trenerima i roditeljima na prikazanoj igri i sportskom ponašanju. Uživali smo prethodnih nedelja u odličnom tenisu i nadamo se da ćemo se i u godinama koje slede družiti na terenima TK Đukić.“

Takođe, hteo bih da se zahvalim sponzorima Gala Vodi, Aman Marketu, Oshee i Fresh Print Factory na podršci u organizaciji Dvoranskog prvenstva Srbije u konkurenciji do 14 godina.“

Petar Đukić, direktor Teniskog Kluba Đukić