Teniski klub Đukić nakon Dvoranskog prvenstva Srbije u konkurenciji do 16 godina (za 2023. godinu), ugostio je i takmičare u konkurenciji do 12 godina. Pobedničke pehare Dvoranskog šampionata za najmlađi uzrast osvojili su Lara Miličić i Dimitrije Gligorov.

U konkurenciji devojčica do pobedničkog podijuma Lara Miličić je stigla trijumfom u finalu nad Minom Bačanin 6:2, 6:4. U polufinalu Lara je pobedila Ninu Tepić 6:1, 6:1, dok je Mina bila bolja od Jane Price 6:1, 6:1.

Kod dečaka u finalu Dimitrije Gligorov pobedio je Petra Travicu 6:2, 6:1 i time poneo naslov šampiona Srbije za 2023. u konkurenciji do 12 godina. U polufinalu Gligorov je bio bolji od Petra Jurišića 6:0, 7:5, dok je Travica savladao Jovana Panića 5:7, 6:3, 6:1.

Trofeje  najmlađim šampionima su dodelili Aleksandar Bolić (sportski direktor TSS) i Petar Đukić (direktor TK Đukić)

“Nakon organizacije Dvoranskog prvenstva Srbije u konkurenciji do 16 godina, čast nam je bila da organizujemo Dvoransko prvenstvo Srbije u konkurenciji do 12 godina. Iskoristio bih priliku da se zahvalim i čestitam svim učesnicima kao i njihovim trenerima i roditeljima na prikazanoj igri i sportskom ponašanju. TK Đukić se okreće organizaciji Dvoranskog prvenstva Srbije u konkurenciji do 14 godina koje se odražava od 14 januara na našim terenima.

Kao i u slučaju Dvoranskog prvenstva Srbije u konkurenciji do 16 godina , hteo bih da se zahvalim sponzorima Gala Vodi, Aman Marketu, Oshee i Fresh Print Factory na podršci u organizaciji Dvoranskog prvenstva Srbije u konkurenciji do 12 godina.“

Petar Đukić, direktor Teniskog Kluba Đukić