Petar Đukić, direktor TK Đukić i trener talenata koji danas igraju u vrhu domaće i svetske teniske scene, poneo je dve pobedničke titule na Evropskom masters prvenstvu u Veli Lošinju!

Prvi trijumf poneo je u singl kategoriji 35 + u finalu sa ukrajincem Anton Stepakja i to rezultatom 4:6, 6:1, 7:5. „Hteo sam da nadigram sam sebe. Nekoliko nedelja pre samog takmičenja sam razmišljao i odlučio – hajde da postavim cilj i da do odlaska uradim toliko i toliko treninga, te i te vrste, toliko i toliko sparinga. Bilo je naporno, društvo mi se čak i smejalo jer je bilo momenata kada prekinem razgovor i odem da treniram jer – zacrtao sam tačan broj„, govori Petar.

Petar Đukić

Međutim, ova singl šampionska titula nije bio kraj – već sutradan Petar je igrao u dublu zajedno sa partnerom teniskog kluba Đukić i Baller management-a, Stefanom Trifonovim. Ubrzo se ispostavilo da su Stefan i Petar zvanično postali pobednički tandem.

Pri kraju, kada smo već znali da će pobeda biti naša, oslobodili smo se i potpuno uživali i to je stvarno bio poseban doživljaj. Moram da priznam da je za oba uspeha vrlo zaslužna ekipa iz TK Đukić – ne samo zato što su me trpeli, nego su me i trenirali, ali smo i zajedno trenirali. Sveukupno, ovo je bio stvarno sjajan završetak sezone i to ne samo za mene, već za čitav klub„, završava Petar.

Stefan Trifonov i Petar Đukić

Inače, Evropsko Masters takmičenje, održano je u Ljubičić teniskoj Akademiji u Hrvatskoj, a ove godine okupilo je čak 241 igrača iz 35 zemalja. Naše kolege ponovo su pružile platformu za vrhunski i svetski tenis u prvoklasnim uslovima.

U ime čitavog kluba, zahvalni smo našim partnerima i trenerima koji svojim posvećenim radom donose niz uspeha, kako u obliku pobeda, tako i u obliku generalnog napretka.