Fenomenalna nedelja tenisa na TK Đukić.

536 loptica kasnije došli smo do kraja Aqua Gala Cup 2023. Sedam dana su se na terenima TK Đukić, TK Master i TK Agrimes vodile velike borbe talentovanih tenisera do 14 godina. Uz neverovatnu podršku sponzora i svih ljudi koji su pomogli u organizaciji turnira uspeli smo da organizujemo turnir koji po rečima mnogih učesnika postavio standarde kada su u pitanju turniri za mlade tenisere.

Kod dečaka do naslova šampiona Luka Ćeramilac je stigao pobedom u dva seta nad Haolong He 6-3, 6-2. Kod devojčica  Elenora Toneva iz Bugarske je pobedila Evu Kaladinu 6-2,6-4 i opravdala ulogu favorita i prvog nosioca.

U dublovima naslov šampiona kod dečaka poneli su Đokić Filip i Vuković Kristian pobedom u finalu 6-4,6-4 protiv Luka Ćeramilca i Pavla Stojiljkovića, dok kod devojčica teniserka TK Đukić Sara Mitevska u paru sa Xinran SUN nisu imale sreće protiv Lilly Becker i Alisa Grinkevich. Posle velike borbe Lilly Becker i Alisa Grinkevich su pobedile rezultatom 6-4,7-5.

“Čestitke svim igračima na odličnoj igri i velikoj borbi na terenu. Želeo bih da se zahvalim sponzorima Aqua Gala, Toyota, Fresh&Clean Max I Roga Trade bez kojih bi bilo nemoguće organizovati turnir na ovako visokom nivou ! Privilegija je biti domaćin Tennis Europe turnira I nadamo se da ćemo standarde organizacije svake godinu podizati na viši nivo !”