U organizaciji TK Đukić od 17.04 – 23.04 održava se Aqua Gala Cup, internacionalni turnir B katergorije do 14 godina. 

Igrači iz preko 20 evropskih zemalja će se takmičiti u singlu i dublu, dok će se mečevi održavati na tri lokacije – osim na TK Đukić, igraće se i na TK Agrimes i TK Masters. 

Kvalifikacije dečaka održane su tokom vikenda kada su najbolji, preko 2 kruga kvalifikacija, obezbedili svoje učešće na glavnom turniru. Zahvaljujući tome će imati priliku da se takmiče protiv najboljih mladih tenisera u kategoriji do 14 godina. 

Direktor turnira Petar Đukić zajedno sa prijateljima kluba – sponzorima turnira, potrudio se da mladim teniserima I teniserkama omugući najbolje uslove za takmičenje, prijatan boravak na Aqua Gala Cup turiniru, po uzoru na profesionalne turnire kao i prethodnih godina.

“Velika je odgovornost ali i privilegija organizovati Tennis Europe turnire. Za mene, TK Đukić turniri internacionalnog karaktera su veliki izazov kojem se uvek radujemo zato što želimo da podignemo standard dobre organizacije i pružimo iskustvo mladim teniserima poput iskustva na ATP turnirima. 

Iskoristio bih priliku da se zahvalim sponzorima na čelu sa glavnim sponzorom Aqua Gala, Fresh&Clean Max, Roga Trade I Toyotom. Svi su, na sebi svojstven način, doprineli da organizujemo turnir.”