Koliko kod da smo profesionalni, posvećeni uspehu svakog od naših igrača, analitični da bi svako od njih maksimalno iskoristio svoje potencijale, ne dozvoljavamo sebi da zaboravimo šta je ono što nas je sve dovelo do ovog nivoa. Ljubav prema tenisu kao igri. Zbog toga, posebnu pažnju posvećujemo našim rekreativcima.

Rekreativac može biti bilo ko, potpuni početnik, kao i neko sa teniskim znanjem. Nije vam potrebna čak ni oprema za tenis, jer svi naši rekreativci dobijaju rekete i loptice na korišćenje potpuno besplatno. Jedino što je potrebno je da donesete dobro raspoloženje i da ste spremni za tenisku edukaciju kroz zabavu. Ipak, svesni smo, iz iskustva, da rekreativni tenis nekada može nositi takmičarski naboj ravan onome na Grend Slemovima. Zato, spremili smo neke posebne događaje za naše rekreativce.

Rekreativci
Rekreativci

Liga rekreativaca

Liga rekreativno-takmičarskog karaktera u kojoj mogu da učestvuju rekreativci iz kluba. Broj članova je, zbog samog formata lige, ograničen. Liga traje pet meseci u zimskom i pet meseci u letnjem periodu.

Igrače, rezultate i tabelu rekreativaca možete pratiti OVDE

Rekreativci turnir

Klupski rekreativni turnir

Turnir koji se organizuje dva puta godišnje i na kome učestvuju svi rekreativci iz kluba. Simbolično obeležava početak i kraj letnje sezone. Ponosni smo što je turnir nešto čime obeležavamo prijateljstva koja smo stekli kroz igranje u našem u klubu, ali i na dodelu nagrada koja sleduje nakon završetka turnira i koktel parti na kome svi uživamo uveče.