Zlatibor kamp trajaće od 15. do 22. avgusta

Nakon prve grupe u julu, očekuje nas i druga grupa Zlatibor kampa kada ćemo ponovo imati priliku da stavimo maksimalni fokus na treninge, ali i na zabavu koja je sastavni, i podjednako važan deo kampa.

Radimo po utvrđenom planu i programu. Trudimo se da treninzi ne budu klasični, već ih dodatno obogaćujemo, da budu još zanimljiviji, ali da svakako obuhvate sve potrebne elemente. Prilagođavamo ih kako u odnosu na uzrast, tako i u odnosu na trenutnu spremnost svakog igrača ponaosob. Ono što mislim da nam posebno prija jeste zlatiborski vazduh i uopšte pomeranje iz grada koje nam dopušta da imamo maksimalan fokus – kako treneri, tako i svi igrači“, bio je utisak našeg glavnog kondicionog trenera Nikole Maljkovića, odmah po završetku prve, julske grupe, Zlatibor kampa.

Već sada se možete prijaviti na broj telefona +381 60 6630 444.

Kao i prošli put, i naredna grupa imaće brojne aktivnosti:

▫️pun pansion
▫️prevoz: Beograd – Zlatibor – Beograd
▫️kondicione treninge
▫️ostale aktivnosti:
(jutarnji džoging, stoni tenis, fudbal, košarka)
▫️razne animacije (karaoke, maskenbal, bazen…)

Zlatibor kamp
Zlatibor kamp

Bojana Vacić, kao jedan od inicijatora i organizatora kampa, objasnila je kako izgleda dnevni raspored koji dovodi do toga da svako od polaznika kamp napušta sa otprilike 40 % boljih performansi. „Ujutru nakon doručka odlazimo na jutarnji džoging, onda se delimo na grupe u odnosu na broj dece – jedan deo njih ide na tenis, dok drugi za to vreme rade kondicione pripreme izvan centra. U zavisnosti od mogućnosti svakog deteta, usklađeno je vreme treniranja, neko trenira sat, neko dva ili više. Nakon prvog dela, kondicije ili tenisa, sledi rotacija tako da svi prolaze i kroz jedno i kroz drugo. Posle tih treninga sledi voćna užina, kratak odmor, ručak, pa ponovo izlazimo na teren i imamo drugi deo tenisa – sparing. Mešamo učesnike u odnosu na rang, igraju između sebe tako da osete malo i takmičarski duh.

O trudu naših trenera da zaista kompletan program prilagode svakom igraču ponasob, govori iskustvo starijih igrača koji se redovno vraćaju kako bi poboljšali svoju spremnost za naredne mečeve. Kristina Radović je jedna od njih – nakon godinu i po dana treniranja u teniskom klubu Đukić, ona nastavlja školovanje na američkom koledžu. Zlatibor joj je, kako kaže, poslužio kao ozbiljna priprema za to.

Ovih 7 dana ojačalo je moj sportski i timski duh. Sve zajedno, uticalo je na moje samopouzdanje tako da se sada osećam potpuno spremno. Nikada se nisam osetila prisutnije na terenu nego sada što je mnogo uticalo na moju igru. Po čitav dan smo zajedno provodili vreme na terenima, čak i kada nismo trenirali, uveče smo igrali dublove, razgovarali o tenisu i uživali u zabavnom programu. Sada jedva čekam da se vratim u Beograd, da se posvetim sparinzima jer mislim da mi je to najpotrebnije – da sprovedem sve što sam osvestila, ali i naučila, tokom prethodnih dana„, rekla nam je Kristina odmah po završetku prve grupe Zlatibor kampa 2022.

Ukoliko želite da saznate više informacija ili da se prijavite, pozovite nas u bilo kom trenutku na broj telefona +381 60 6630 444