Oktobar je period kada zvanično proglašavamo početak zimske sezone. Zbog toga smo se posebno potrudili da naredni meseci budu popunjeni različitim aktivnostima, za sve uzraste, ali i nivoe.

Od 11. oktobra startovali smo našu poznatu klubsku ligu rekreativaca – Ligu prijateljstva. Ovog meseca počinju i organizovane aktivnosti za najmlađe – očekuje nas klubska liga za decu do 10 godina, iz škole tenisa Đukić.

TK ĐUKIĆ
TK ĐUKIĆ

Kraj godine biće u znaku mnogobrojnih turnira – u novembru ćemo zaigrati za odbranu titule zimske lige gradova, dok će se u drugoj polovini održati turnir B kategorije za dečake i devojčice uzrasta do 12 godina.

Ponosni smo na činjenicu da ćemo ponovo biti domaćini državnih prvenstava Srbije – prvo u nizu posvećeno je uzrastu 16 godina, u decembru, sa kojim ćemo ovu godinu privesti kraju.

Već u januaru očekuje nas državno prvenstvo Srbije do 12, ali i do 14 godina, a takmičarska atmosfera nastaviće se u februaru turnirom Zelenog nivoa.

Osim toga, bićemo uz naše igrače koji osvajaju titule širom sveta, vredno ćemo trenirati kako u okviru teniske akademije Đukić, tako i u okviru školice tenisa. Naša hala je otvorena, a naši treneri, kao i uvek, spremni da učestvuju u napretku svakog igrača.

Mnogi noviteti se uveliko spremaju – nadamo se da ćemo ih uskoro i podeliti.

Vaš TK Đukić 🎾