Soccerbet Grand Prix: neočekivan ishod četvrtog turnira

Iza nas je četvrti Soccerbet Grand Prix kada je u finalu, od 13. do 15. maja, pobedu odneo debitant turnira – Marko Radojević. U finalu sa njim igrao je Igor Mitić, dok su treće mesto glavnog turnira, ovaj put podelili Miloš Jovanović i Miloš Djukelić.

Paralelno sa glavnim, naša publika gledala je i utešni turnir u kojem je prvo mesto osvojio Nenad Karajlović, u finalu sa Bart Zavattinom. Treće mesto utešnog turnira izborili su Dragan Lazarević i Stojan Đorđević.

Do samog kraja bilo je intenzivno. Na turnir sam stigao tako što sam dobio Wild card, i nekako niotkuda, osvojio prvo mesto. Što se tiče moje igre, prvo kolo je prošlo dobro, onda je bilo malo problema u četvrtfinalu, dok su polufinale i finale, rekao bih, bili perfektni”, kaže Marko Radojević, pobednik četvrtog Soccerbet Grand Prix-a, dodajući kako se izuzetno raduje narednom ciklusu.

Jedva čekam da se takmičim u narednoj sezoni! Druženje, nagrade, atmosfera i energija su sjajni. Došao sam prošli put da gledam drugara i tada sam poželeo da budem deo ovog događaja. Ono što je takođe upotpunilo moj utisak su i propratne aktivnosti koje su doprinele druženju i pozitivnoj atmosferi oko terena”, rekao nam je Marko.

28. maja očekuje nas kruna ovogodišnjeg ciklusa

Ono što sledi kroz dve nedelje, 28. maja, jeste kruna ovogodišnjeg ciklusa takmičenja – FINAL 8. Tada nas očekuje uzbudljiv dan jer ćemo imati priliku da gledamo 8 najbolje kotiranih igrača, a na kraju saznamo ko je i zvanično najbolji teniski rekreativac Srbije.

Soccerbet Grand Prix
Soccerbet Grand Prix 4

Kao i tokom prethodnih Soccerbet Grand Prix turnira, zajedničkim snagama smo uspeli ponovo da obradujemo jednu porodicu i to u saradnji sa humanitarnom organizacijom Pomoć srpskoj deci

Veliku zahvalnost dugujemo i našim prijateljima koji su doprineli da ponovo pomerimo granice organizacije.

Soccerbet, restoran 369, Bergamo5 fizio kuća, Decatlon, Colosseum bowling, Oshhea, Spa imperija, Elog voće, Ekovel sirevi, Golijska ledena i Omnia natura.

Pridužite nam se 28. maja, na istom mestu, kada ćemo saznati pobednika kompletnog rekreativnog ciklusa: Soccerbet Grand Prix.