Prvo Prvenstvo Beograda u zimskoj sezoni u teniskom klubu Đukić igralo je više od 40 devojčica i dečaka u kategoriji do 12 godina. Tokom četiri dana imali smo priliku da gledamo veliki broj mečeva, i u utorak 15. novembra, navijamo za finaliste.

Prvenstvo Beograda
Prvenstvo Beograda

Tako su Kostić Luka i Sagaidak Stefanija izborili prva mesta u finalu sa Gligorov Dimitrijem, odnosno Ostojić Kristinom. Dan pre toga Kokotović Tara i Višnić Viktor osvojili su treće mesto u singlovima, dok smo u dublovima u finalu gledali Radić Nikolu i Pavlović Marka koji su, u odlučujućem meču sa Travica Petrom i Višnić Viktorom, osvojili prvo mesto.

Prvi turnir u zimskoj sezoni pokazao je izvanrednu zainteresovanost – imali smo zadovoljstvo da gledamo 46 singla i 6 mečeva dubla, odnosno više od 40 učesnika. Što se organizacije tiče, zahvalni smo na poverenju koje nam TSB pruža godinama unazad, a naša saradnja se nastavlja istim ritmom. Već 16. decembra imaćemo državno prvenstvo u kategoriji do 16 godina”, rekao je trener i direktor TK Đukić, Petar Đukić.

Najavljeniji turnir biće ujedno i najvažniji u ovoj godini za spomenuti uzrast, a trajaće nedelju dana – do 22. decembra.

Za sve učesnike koji žele da prođu kroz intenzivnu pripremu u teniskom klubu Đukić, gde će se i održavati turnir, biće organizovani različiti kampovi – više informacija očekujte uskoro.