Teniski klub Đukić bio je domaćin Dvoranskog prvenstva Srbije 2023 u konkurenciji dečaka i devojčica do 16 godina iz kalendara Teniskog saveza Srbije.

Kod devojčica titulu šampiona ponela je reprezentativka Srbije Dušica Popovski koja je u finalu savladala Galu Ivanović 4:6, 6:2, 6:1. U polufinalu Dušica je bila bolja od Maše Tanasković 6:1, 6:1, dok je Gala pobedila Mašu Janković 6:4, 5:7, 6:3. Ovim peharom Popovski je nastavila tradiciju osvajanja državnih prvenstava. Nakon pobedničkog postolja do 12 i 14 godina, sada je upisala i državni trofej do 16 godina.

U konkurenciji dečaka titulu šampiona poneo je Ognjen Milić. Višestruki pobednik državnih šampionata, , mladi srpski reprezentativac Milić blistao je na Dvoranskom prvenstvu do 16 za 2023. godinu. Ognjen je u finalu savladao Dušana Baždara 6:4, 6:1. U polufinalu Milić je bio bolji od Alekse Oparnice 6:2, 6:1, dok je Dušan Baždar pobedio Aleksu Poštića 1:6, 6:4, 6:1.

Trofeje mladim šampionima su dodelili Aleksandar Bolić ( TSS) i Petar Đukić (direktor TK Đukić)

“Želeo bih da se zahvalim TSS na poverenju u organizaciji Dvoranskog teniskog prvenstva Srbije. Nadam se da smo iskoristili šansu na najbolji mogući način i da smo na sebi svojstven način doprineli da svi koji su bili deo Dvoranskog prvenstva Srbije uživaju na terenima TK Đukić u kvalitetnom tenisu.

Takođe, hteo bih da se zahvalim sponzorima Gala Vodi, Aman Marketu, Oshee i Fresh Print Factory na velikodušnom doprinosu da takmičari i učesnici prvenstva budu podržani na najbolji mogući način“